Haarverzorging

Het hebben van een goede haarstructuur en kapsel is voor vele mense...

> bekijk meer Haarverzorging

Accessoires

Een geslaagde outfit is natuurlijk nog niet compleet met alleen een...

> bekijk meer Accessoires

Koffie goed voor gezondheid

Koffie is een gezond product. Dat is gebleken uit onderzoek. Waar e...

> bekijk meer Koffie goed voor gezondheid

Verzorging voor mannen

Al decennia lang maken vrouwen gebruik van make-up. Door de jaren h...

> bekijk meer Verzorging voor mannen

Weekendjes weg met vriendengroepen

Bezig met het plannen van een weekendje weg met je vriendengroep? D...

> bekijk meer Weekendjes weg met vriendengroepen

Mannen vakantie

De taken van mannen zijn hedendaags niet meer wat het ooit geweest ...

> bekijk meer Mannen vakantie

Meiden series

Voor meiden is het natuurlijk erg fijn als ze zich kunnen onttrekken van de sleur van de dag en zich helemaal kunnen verdiepen in een leuke serie. Series die speciaal voor meiden gemaakt zijn, kennen vaak een grote emotionele dimensie. Dit houdt in dat er vooral rekening wordt gehouden met de emoties die de desbetreffende personages zouden moeten voelen en deze dienen op de kijkers thuis overgebracht te worden. Op het moment dat het een serie lukt om de mensen thuis mee te laten huilen met een zielige scene, is het vaak een succesvolle serie die indruk weet te maken op de meiden.

Nederlandse series voor meiden

Over de hele wereld spelen de meiden een belangrijke rol voor de filmindustrie. Vooral de meiden tussen de 15 en 35 zijn een belangrijke en grote doelgroep. Dit geldt ook voor de series die in Nederland worden geproduceerd. Een goed voorbeeld van een serie die het al jarenlang goed doet is Goede Tijden, Slechte Tijden. Deze soap is in veel levens op de één of andere manier een belangrijke rol gaan spelen en is momenteel de enige soap die het al meer dan 20 jaar volhoudt. Naast GTST heeft Nederland nog een aantal typische meidenseries geproduceerd, zoals Gooische Vrouwen, Voetbalvrouwen, Rozengeur en Wodka Lime, Vrouwenvleugel en Dunya&Desie.

Amerikaanse meidenseries

Ook in Amerika ligt er een grote nadruk op de doelgroep meiden bij bepaalde series. Deze series bevatten veel drama en weten de aandacht van de kijker te behouden. Op het moment dat de series een ware snaar weten te raken bij de kijkers, hebben ze goed werk verricht. In Amerika zijn er vele series ontwikkeld die speciaal op meisjes gericht zijn, doordat de personages te maken krijgen met situaties waarin een gemiddelde tiener ook in verzeild kan raken. Een aantal van deze series zijn bijvoorbeeld; Sex and te City, Pretty Little Liars, Gilmore Girls, The O.C., Greys Anatomy, 90210 en The Hills. Volg deze series nu ook en laat je helemaal meeslepen in de spannende situaties die de personages meemaken.