Haarverzorging

Het hebben van een goede haarstructuur en kapsel is voor vele mense...

> bekijk meer Haarverzorging

Koffie goed voor gezondheid

Koffie is een gezond product. Dat is gebleken uit onderzoek. Waar e...

> bekijk meer Koffie goed voor gezondheid

Meidengames

Het is allang een bekend gegeven dat games niet meer alleen door jo...

> bekijk meer Meidengames

Vrouwen vakantie

Al sinds mensenheugenis is het normaal om minstens éé...

> bekijk meer Vrouwen vakantie

Mannen vakantie

De taken van mannen zijn hedendaags niet meer wat het ooit geweest ...

> bekijk meer Mannen vakantie

Meiden series

Voor meiden is het natuurlijk erg fijn als ze zich kunnen onttrekke...

> bekijk meer Meiden series

Series voor jongens

Ben jij een jongen die graag kijkt naar series waar veel actie en/of echte mannenhumor inzit? Dan zit je hier helemaal goed. Hier kun je namelijke een aantal leuke en spannende series vinden die geheel gericht zijn op de mannen. Deze tv-series bestaan vaak uit een dosis actie, spanning of humor. Waar vrouwen het vooral moeten hebben van de emotionele verhaallijnen en romantische scenes, zijn mannen meer opzoek naar een serie waarbij ze de hele aflevering kunnen lachen en/of in spanning zitten.

Spannende actie-series

Al sinds het begin van de eerste televisie-series, zijn er al speciale series geproduceerd voor mannen. De bekendste voorbeelden uit die tijd zijn; The A-team, Knight Rider en The Dukes of Hazzard. Er worden al een aantal jaar geen nieuwe afleveringen meer geproduceerd, maar de herhalingen worden hedendaags nog steeds uitgezonden. Tegenwoordig worden er ook nog steeds veel series geproduceerd waar veel actie inzit en zodoende zeer geschikt is voor mannen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de series; 24, Lost, CSI, The Unit en Supernatural. Al deze series bevatten een gezonde dosis spanning en actie, waardoor ze zeer populair zijn onder de mannen.

Series met echte humor

Naast het feit dat mannen een bepaalde spanning zoeken in een serie, vinden ze het ook belangrijk dat de serie over een goede dosis humor beschikt. Zo zijn series als According To Jim, Two And A Half Man en How I Met Your Mother razend populair onder de mannen. Daarnaast doet schunnige humor het ook altijd goed. Deze wordt vooral toegepast in tekenfilmseries voor (jong)-volwassenen, zoals South Park en Family Guy. Laat je nu zelf ook verrassen door deze grappige series en bekijk ze vooral eens op de televisie.